top of page

Hello

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Reborn's verhaal

Van designer tot tattoo artiest

Als product- en grafisch ontwerper was ik altijd gefocust op mijn werk en het leveren van het beste resultaat voor mijn opdrachtgever. Maar deze toewijding kwam met een hoge prijs: een burn-out. Ik wist dat er iets moest veranderen. En toen kwam de ommekeer.

Tijdens mijn herstelproces kon ik mijn creatieve drang kwijt in tatoeëren op oefenhuid. Een dierbare oude schoolvriend had mij eerder een tattoo machine te leen gegeven om eens wat anders te proberen. De machine met zijn eigenzinnige techniek voelde in mijn makershand als de beste penseel ooit. Als kunstenaar voelde ik mij als het ware herboren. Al snel volgde de een na de andere bijzondere creatie uit mijn vingers op de oefenhuid.

Ik besloot een nieuwe weg in te slaan als tatoeëerder. Mijn dierbare vriend (isaac.tattoos) leerde mij de weg in zijn wereld als tattoo artiest. Het was een uitdaging om de vaardigheden op echte huid verder onder de knie te krijgen, maar ik had eindelijk een uitlaatklep gevonden waar ik al mijn creativiteit in kwijt kon, zonder de stress en met zeer veel dankbaarheid van mijn klanten.

Voor mij is het zetten van tatoeages meer dan alleen een baan. Het is een manier om mensen te helpen bij het uiten van zichzelf en hun verhaal op een unieke manier te vertellen die ze altijd bij zich kunnen dragen. Het geeft me de kans om niet alleen unieke en betekenisvolle kunstwerken te creëren, maar ook om bij te mogen dragen aan het verwezenlijken van mijn klant zijn droom. Al mijn vaardigheden als ontwerper komen daarbij volop tot bloei.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page